Barion Pixel

sulyandesign

20.000 Ft felett a szállítás ingyenes!

Hogy mi a sulyandesign felsők, ruhák titka?

Nem csupán a különlegesség, az egyediség, de a multifunkcionalitás is jellemzi a nálunk kapható kardigánokat, körsálakat, kendőfelsőket.

Ha akarod hordhatod kardigánod a válladra terítve, de ha kabáttal kombinálod, akkor sálként is funkcionál. Sőt, mivel kétoldalasak, ezért bátran variálhatod akár naponta is, hogy melyik oldalával kifele hordod.

Vásárlóink kedvencei

BUDAPEST by sulyandesign

Hogy miért a BUDAPEST nevet kapta ez a kollekció?

Történt az, hogy szeretem fotózni Budapestet, Budapest épületeit, látványosságait. Az évek alatt összegyűlt képekből gondoltam egyet, és megterveztem a BUDAPEST elnevezésű textilt, melyekből készül kardigán és körsál is úgy, hogy a belső oldala egyszínnel emeli ki a te színeid.

Kardigán, ami háromféleképpen hordható: 2 oldalas kardigán és sál

Körsál, ami háromféleképpen hordható: kétoldalas vállkendő és sál

Budapesten készítjük az összes sulyandesign felsőt, kardigánt, körsálat, szettet prémium pamut anyagból, melyet saját magunk tervezünk vagy válogatunk össze.

Minden felsőnk, körsálunk, jógás kardigánunk egyedi tervezés eredménye, éppen ezért egyedi minden darab, amit nálunk találsz.

Multifunkcionális kardigánjaink vonzzák a tekintetet, általuk megmutathatod igazi egyéniséged.  Ha akarod kardigán, ha akarod körsál.

Felsőink, kardigánjaink, szettjeink kétoldalasak, így variálhatod őket kedvedre, ha akarod egyik nap az egyik oldallal kifordítva hordod, másnap fordítasz 🙂

Ajándékba adnál egy sulyandesign kardigánt, körsálat vagy akár sapka-sál szettet?

Válaszd ki, hogy kinek szeretnél rendelni!

Scroll to Top